310111


Perfect match


Vitare par får man leta efter!

HM skor





I will live like this



Fantastisk text, så här ska vill jag leva men det är ju inte alltid man kan det. Men under mina två veckor i thailandet ska jag leva exakt precis så här!

Shorts


Shorts från BikBok

Shorts från Weekday


Längtar så mycket till sommar! Och längtar så mycket tills man får klä sig i sommarkläder igen! Men om tre veckor får jag göra det i två veckor iaf :)

Morgon promenad



I morse va vi ut på en morgon promenad, så himla fint väder!!

SOOO CUTE!


ledig

Idag är jag ledig, jobbar på som vanligt fast jag är arbetslös :) finns mycket jobb eftersom jag pendlar mellan två hotell. Det känns ändå bra att jobba nu, det är en helt annan sak än när jag var fastanställd. Konstigt att det kan göra en sån skillanad. Men det gör verkligen det!


Börjar dagen med en god frukost, det är inte harpruttar utan russin i yoggin.

Undra vad denna dag bjuder på, har ju en överfylld tvättkorg så kanske vet svaret redan.

Antagen

Jag ska bli en del av Uppsala Universitet, jag blev antagen till arabiska :) Kårleg, check!

one piece



Jag och Tobbe borde ha en varsin sån här och mysa i. Dom är ju inte i det snyggaste laget men sjukt sköna.



Min indian katt har en som jag fick prova och ja, dom är verkligen sköna.

Haha man ser lite skojig ut i den. Tessan hade på sig denna när hon gick in på våran lilla pizza här i slavsta och då va det en liten tjej som stirrade så på henne att jag va rädd att hennes små ögon skulle ploppa ut.

Finingar från BIKBOK






tapiz


Det är fredag kväll och jag ser ut som en säck potatis med ett glas Tapiz i handen.


årets löfte

Jag klarade inte förra årets nyårslöfte, så det blir samma i år men i år ska jag banne mig fixa det!

Jag ska lära mig att gå i högklackat. Visst jag kan väl det men i typ 120 m sen får jag så ont i fossingarna att jag bara vill klippa upp skorna och ta av mig dom. Men nu ska jag då träna på att härda ut mina fötter så dom kan klara av hela kvällar i sommar. Det är ju så snyggt med höga klackar, allt blir ju snyggt, benen, hållningen, det man har på sig.

 
Gillar dom här Matsumoto skorna, men i nu läget är dom nog för höga för mig men det är nog lättare att börja gå i kilklackar. Hmm..


My presents

Fyllde ju 24 år i förrgår.. Fick fina presenter och hade en mysig dag. Födelsedags fika med fanny och melina, sen middag på kvällen med älsklingen. Idag kommer mami och papi på middag och ska fira mig.


Det här är mina presenter, eller jeans shortsen beställde jag ju från H&M tidigare men dom kom på min dag så dom fick vara med på bilden..

Fick av melina, balsam och hudkräm, luktar som bubbelgum känner mig som 14 och inte som 24 när jag smörjer på mig det. Det är bara naturliga grejer i.. 


Sandaler och klänning till Thailand :) 

Victorias änglar

Idag blir det tredje gången 3:an visar Victoria Secret fashion Show på en vecka. Dom vill plåga mig!
Tur att jag bara åt fil och nötter till middag så behöver jag inte ha ångest att jag smällde i mig massa mat iaf.


Jag förrstår att dom kallas änglar!

Jag började "banta" efter jul och jag gick ner 2 kg men dom kom nog tillbaka efter nyårshelgen (har inte vågat kolla, eller har inte kunnat, jag äger ingen våg) 
Men iaf i samma veva jag började så fixade jag en ny bakgrundsbild på mobilen, bilden ovan, på modellerna. För att så fort jag är sugen på något så kan jag kolla på mobilen och påminna mig själv om att ÄT INTE! Det är inte värt det. Det skulle vara så härligt att gå där på thaistranedn och vara fast! Jag förstår ju att jag inte kommer att vara fast men lite less daller iaf! We will see.. We will see..


3 jan 2011

Imorgon är det ingen vanliga dag.
Jag har önskat mig en klänning från nelly.com. Och jag känner mig 99% säker på att jag kommer få den, för på nyårsafton stod vi i hallen klädde på oss ytterkläderna och så öppnar jag garderoben där för att ta ett par skor och rullar det ut ett nelly paket :) hihihihi!


Gott nytt år!


Så här firade vi nyårsafton. Sen blev det utgång. Inte någon vidare speciell kväll men kul va det iaf! Man är ju så dålig på att planera just nyår så då blir det såna här lösningar :)  

RSS 2.0