vilken vinterjacka ??




Jag vill ju bara ha en basic vinterjacka som jag kan ha jämt. Tex någon utav dom här!
Dom översta är från BikBok 599:- Sen är det en Boomerang och Fjällräven mellan 4000-5000 lax.
Så för min del skulle det ju bli någon utav dom översta :) Men jag tycker att dom med är väldigt fina och prisvärda. Jag hade gärna velat ha den i mörkblått men det finns inte.. svårt..
Egentligen så har jag ju sagt till min sambo att jag inte ska köpa någon vinterjacka i år. Jag har ju faktiskt en men då blir det tredje vintern för den jackan. Känns mycket tråkigt! Den ser ju ut som ny men jag hatar den det är ju en sån här dun jacka från Everest och den har jag bara sett på 14 åringar och jag är 23, blir 24 i vinter, det är inte kul att ha en fjortisjacka då. Hmm.. det blir nog till och tänka om med vinterjacks köpet.

Ni är så duktiga på att kommentera min små katt kollegor :) I promise you the african dance!


driving in my car


aaaaaawwwww africa

Igår kväll va jag tobbe, melina och hennes kommpis Å på hijazz och kolla på några lakritstomtar som spelade afrikansk musik. Faaaaasssseeennn så grymma dom va, har aldrig vart på sånt förut. Blev medlurad av melina igår men är glad att jag vart det för det var verkligen jätte bra!


Dom här var det, dom är från Senegal förutom dom två vita som sitter på varsin kant :)

Försökte ta en bild när folk gick upp och dansade

Det var typ gamla tanter som tok röjde! Jag höll på tappa hakan när jag såg deras moves. De va typ nån sorts afrikansk dans som dom dansade, tror jag. För vissa rörde sig som apor ibland..
Alltså att folk vågar ändå gå upp och göra såna apdanser på ett så litet ställe och presic framför den lilla scenen så alla kan se dom. ??? men det är ju härligt med sådana människor så vi vanliga kan sitta och sippa på vår öl och digga/skratta åt dom/skratta med dom lite i bakgrunden..

Jag har inte gjort ett skit idag.. har grym huvudvärk men det är ju självförvållat. Så jag har bara mig själv att skylla!!
Tobbe slutar jobba om en timme, måste försöka laga nå krubb till karln. Men jag vet inte vaaaaaad?
Ska maten komma från ugnen? Från spisen? Eller i en pizza kartong? Eller en folierulle? Eller en mariannes påse?
Ge mig ett svar älskling!


aaaaa

Känner mig lite smått dum förklarad... förstår mig inte på den här bloggen så mycket, jag tycker att det är lite klurigt. Nu har jag vart arg i 40 minuter för att det inte blir som jag vill så nu ger jag upp, ska inte ens försöka fixa nåt! På ett tag iaf...

Börjar känna mig lite trött nu gick upp vid fem imorse..

Här har ni en katt från jobbet

Andrea från mauritsius..

Här är också en ofräsch katt på sitt jobb

uuuuuu...

Va hemma hos Bella på en kaffe efter jobbet, sen åkte jag hem och laga mat, det skulle bli pasta med en sås men det blev

pasta med soppa.. :(


Nu är det nog dax att lägga sig upp klockan fem igen för att jobba men bara i 19 dagar till :) jiiiiihhhhhh!






Godnatt alla katter! Mjau!


onsdag morgon


Igår va både jag och Tobbe lediga så vi tog 6:an ner på stan och titta lite. Men jag får ju egentligen inte handla nåot nu när jag har sagt upp mig. Måste verkligen spara allt jag kan. Men på nåt sätt tror jag att jag kommer va bra på det, vet inte varför jag tror det eftersom jag aldrig annars i mitt 23 åriga liv har kunnat spara en enda krona. Har bara en känsla av att jag kommer kunna spara pengar. Fast sen måste jag ju vara utan pengar i 45 dagar, det är straffet från a-kassan för att man har sagt upp sig själv. Men det ska nog funka...

Iaf, så köpte jag ju en tröja igår MEN även denna på rea :) Tobbe köpte sig en skjorta också på rea :)
Kanske ska ha en ny regel: Om jag ska handla så bara det som finns på rea ?? Förr har jag ju aldrig ens orkat kolla på rea kläder, bara stök, massa folk som trängas, hälften ligger på golvet, bara udda storlekar.
Men man kan ju faktiskt göra fynd. Kompisen B är duktig på rea shopping, hon hittar alltid fina grejer, så då tänkte jag att det ska fasen jag med bli :)


Suddig bild, men men...


Tobbes skjorta 199 kr på JC


Mitt fynd 100 kr BikBok

Tänkte också visa vad jag köpte förra veckan för det va så bra och prisvärt, jag försöker ju fetta av mitt hår. Jag behöver ju nästan tvätta mitt hår varje dag men nu har jag köpt torr shampo så jag ska slippa det. Men det funkar nu tvättar jag var tredje dag, men ack så äcklig jag känner mig i skallen!


Torr shampo och sånt pulver som gör det lättare att styra upp håret. 69 kr för båda på H&M. Bra skit!


Annars igår så var pappa och broder M här och bytte till vinterdäck på vår bil.
Sen vara vi bara hemma laga mat och kollade på min favorit serie Desperate Houswives!




Detta bjöds det på igår kväll...

Idag väntar jobb 14.30-22.30 :(

the do day

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Idag har jag gjort det! Jag har sagt upp mig! Och det känns så himla bra!!
Det är en sån lättnad, jag har jobbat på mitt jobb i drygt fyra år. Jag har tänkt så mycket på det här beslutet, ska jag säga upp mig? Ska jag inte? Vad händer om jag säger upp mig? Vart ska jag få pengar ifrån? Kommer jag må sämre än vad jag gör idag om jag säger upp mig och sitter där utan jobb? Kan man må sämre? Kommer a-kassan att räcka till? Kommer jag någonsin att få ett nytt heltidsjobb? Vad kommer mamma, pappa, bröder att tycka? Vad kommer tobbes mamma tycka? Kommer vi inte kunna köpa lägenheten nu, som skulle vara det bästa som finns för oss? Tycker nära och kära att jag är svag? Att jag inte kämpat? Att jag inte försökt få ett nytt jobb innan jag säger upp mig? Att jag är lat? Kommer jag aldrig kunna göra något kul igen? Kommer jag aldrig att kunna köpa ett enda klädesplagg igen? Eller kommer allt att lösa sig? Eller kommer det inte?

Alla dessa tankar har snurrat runt i mitt huvud sedan i vintras.. inte konstigt att jag har haft sömnproblem.
Jag är bara glad och lättad att jag har tagit ett beslut. Det känns som att något har lättat från mitt huvud, min kropp. Jag har vart så nere den senaste tiden och det är hemskt att inte känna igen sig själv..
Nu kan det väl bara bli bättre?

Nu är jag fri!
Jag känner mig fri!


När jag kom hem från jobbet firade jag och tobbe med champagne.



Nu blir det soffmys!
Premiär för svenska hollywood fruar ikväll.
Maria Montazami, vilken fantastisk människa! Haha! Tycker hela timmen ska handla om henne :)


veckans slut..

Åh nu är det söndag kväll och jag ska jobba första gången på två veckor imorgon bitti. ångest. Har vart sjukskriven dom senaste två veckorna pga mina sömnproblem. Känner verkligen panik inför imorgon.
Usch, är det så här det ska kännas ??

I går kväll var vi ute i Österby på inflyttningsfest, det va verkligen österby.
Några var as packade redan vid nio, välkomst drinken var en tequila :) men det va kul att se alla gamla ansikten igen!

lördag morgon...

Har skjutsat Tobbe till jobbet och själv har jag precis tagit en lååång dusch och peelat hela kroppen, nu är jag len som en bebis! Jag gjorde en hemma peeling som katten Therese har lärt mig. Socker, kaffe och mjölk. Låter väldigt skumt men det är grymt bra, man blir jätte len.

Ikväll ska vi till Österby, till mami och papi först och bya till vinterdäck (då det känns som att snön kan komma när som helst) Sen ska vi till E & A på inflyttningsfest :)

Nu ska jag åka iväg till mina bästast:

Melina & Fanny <3 <3


Igår var vi bara hemma, kolla på idol och åt tacos.

Fredagsmys!


thuns


Tobbe köpte vinter skor, tycker dom är så himla snygga! Tummen upp!



En röd blus med volanger :) Visste inte riktigt vad jag tyckte om den när jag provade den på thuns, men när jag kom hem och provade den så var jag SÅ nöjd! OCH den hängde på rea snurran, 199 kr.



Detta kom vi hem med! Ser ut som att jag har köpt två tröjor i samma färg men den längst ner är mer orange och den andra röd.


Idag har jag och Tobbe vart till Thuns och några köp blev det..


godmorgon


Tråkigt väder så jag lägger upp en rolig bild istället :) Vi fick låna den här medans dom bytte vindruta på våran bil i sommras. Läskig att köra!


Godmorgon! Har sovit riktigt bra inatt! Jag har haft jätte svårt att sova under en lång period, men inatt va första natten som jag har sovit helt utan att vakna.


ribs



Tänkte att jag skulle visa ikea ribsen :) man fick med en bbq sås som vi penslade på innan vi körde in den i ugnen. Gott..

ikea besök


Mot fyndhörnan!



Älskling gör reklam för 5 kronors korv :)



Idag har det inte hänt mycket, fast detta fina väder som varit så har jag inte orkat mig ut.
Jag och Tobbe tog en sväng till ikea, mest för att vi kände att vi va tvungna att göra nått men vi gjorde några klipp som spare ribs, rabarber te och mums-mums :) inte precis nåt man förknippar med ikea direkt.. ?? 

första inlägget

Mitt förstaste första inlägg i min första blogg.
Trodde aldrig jag skulle skaffa en blogg men se på mig nu.
Tänkte att jag skulle känna efter iaf om jag tycker att det är kul.
Då drar jag igång!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0